Logo

 

 

Koopt u
de keuken bij ons,
dan kunnen
wij het hele traject
“van ontwerp tot
oplevering
voor u verzorgen.

Keuken van de familie Feenstra

Ik wil echt iets anders, was de vraag van de klant. Ik wil naar buiten kijken als ik bij de spoelbak sta en ook als ik aan het koken ben. Het bestaande fornuis en vrijstaande koelkast wil ik graag weer in de nieuwe keuken. En daarmee zijn we aan de slag gegaan.

De gehele ruimte is gebruikt. Om het ruimtelijk te houden is er voor gekozen om geen bovenkasten te plaatsen . Door het spoelgedeelte in het midden van de ruimte als een semi-eiland te plaatsen, werd voldaan aan de wens van de klant om tijdens het spoelen ook van het prachtige uitzicht te kunnen genieten.

De keuken is een mix van landelijk en modern geworden. De fronten zijn zandkleur in de stijl Provence, het werkblad is uitgevoerd in een HPL multiplexwerkblad met een aluminium randafwerking. De Pelgrim rvs schouw is een echte blikvanger geworden.