Logo

 

 

Koopt u
de keuken bij ons,
dan kunnen
wij het hele traject
“van ontwerp tot
oplevering
voor u verzorgen.

Koelen & Vriezen
Inbouw of vrijstaand, groot of klein? Op het gebied van koelen en vriezen is het belangrijkste item: ruimte en energie. Een nieuwe trend zijn de wijnkasten waarbij temperatuur en luchtvochtigheid nauwkeurig zijn in te stellen.

Kookplaten en fornuizen
Waar gaat u op koken? Wat is er mogelijk qua warmtebron en waar moet u rekening mee houden? Koken op gas is uitstekend regelbaar, keramisch koken zorgt voor schoonmaakgemak en inductie koken gaat snel en is relatief veilg. Wij adviseren u er graag over.

Vaatwassers
Met de hand afwassen of toch een vaatwasser? Vrijwel alle keukens hebben tegenwoordig een vaatwasser. De nieuwste modellen zijn stil en verbruiken minder water en stroom. Bovendien heeft u geen last meer van die vuile vaat op het aanrecht.

Combi-Magnetron/Oven
Een combi-magnetron is een combinatie van magnetron, oven en/of gril die in feite alles kan: ontdooien, opwarmen, koken bakken en grillen. En toch gaat er voor de echte kookliefhebber niks boven de conventionele bakoven die verwarmt, kookt, bakt en/of grillt.

Stoomovens
Een relatieve nieuwkomer is de stoomoven. Koken met een stoomoven is snel, gezond en smakelijk. Bij het koken met stoom ligt het voedsel niet in het water, waardoor de vitaminen en mineralen veel beter bewaard blijven.

Afzuigen
Geen keuken kan zonder goede ventilatie‚ u zit tenslotte niet te wachten op kookluchtjes. De nieuwste afzuigkappen doen uitstekend hun werk, vrijwel geruisloos en ze zien er ook nog eens prachtig uit!

Apparaat aan vervanging toe?
Is uw keuken nog in goede staat maar is de apparatuur aan vervanging toe? Vraag vrijblijvend onze prijs. Deze prijzen zijn inclusief montage, wanneer het om vervanging gaat. Eventuele aanpassingen voor werkblad en kasten zijn tegen meerprijs leverbaar.

klik op logo voor site van leverancier